پاور میکسر جزو مهمترین تجهیزاتی است که جایگاه ویژه ای در سیستم های صوت حرفه ‌ای دارد. به طور کلی می توان گفت دو نوع میکسر وجود داشته که یکی از آنها میکسر های پاور دار بوده و نوع دیگر میکسر های معمولی یا بدون پاور هستند. در اینجا می خواهیم به بررسی تفاوت این دو میکسرها پرداخت و در خصوص راهنمای انتخاب آن نیز توضیحاتی بیان کنیم.

پاور میکسر چیست؟

سیستم های صوتی که از قسمت‌ های مختلفی تشکیل شده اند یکی از مهمترین قسمتهای آن میکسر صدا یا پاور میکسر می باشد. این قسمت جایگاه ویژه ای در سیستم های صوتی ایجاد می ‌کند به طوری که باید بدانید  میکسر پاور دار همانطور که از اسمش پیداست نوعی میکسر بوده که دارای پاور است. این نوع  میکسر ها در فضاهای مختلفی کاربرد داشته زیرا این علاوه بر اینکه دارای توان خروجی بالایی است تفاوت های دیگری نیز با میکسر معمولی دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

پاور میکسر

تفاوت میکسر معمولی و پاور دار

در هنگام تشخیص میکسر معمولی از میکسر پاور دار مهمترین نکته‌ ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که میکسر های پاور دار دارای ظاهر و وزن بیشتر از نوع معمولی آن دارد و همچنین باید بدانید این نوع میکسرها در برابر نوع معمولی کارکرد بهتری داشته زیرا امکان اضافه کردن آمپلی فایر، قابلیت میکس و تغییر تن صدا را به صورت همزمان در سیستم های صوتی به وجود می آورد. از این رو می‌ توان گفت این تجهیزات جزو اساسی ترین واحدهای سیستم صوتی حرفه ای به شمار می رود.  میکسر پاور دار دارای آمپلی فایر داخلی هستند و یک نوع تقویت کننده صدا داشته از این رو می‌توان به راحتی از این نوع سیستم جهت اتصال به بلندگو های پسیو استفاده کرد. همچنین توجه داشته باشید پاور میرا نیز با میکسر ها تفاوت هایی دارند.

پاور میکسر

تشخیص میکسر معمولی از پاور دار

اولین نکته برای اینکه بتوان یک پاور میکسر را از میکسر معمولی تشخیص داد، همانطور که پیشتر هم گفته شد این است که نسبت به میکسر های معمولی بزرگتر و سنگین تر میباشد. همچنین باید بدانیم بر روی میکسر پاور دار عبارت power mixer  درج شده است که این عبارت معمولاً در زیر مارک و مدل دستگاه می باشد. پس با این حال شما به راحتی می توانید میکسر پاور دار را از نوع معمولی آن تشخیص دهید. همچنین توجه داشته باشید در کنار این علامت، توان خروجی میکسر نیز ذکر می شود که این عبارت به معنی این است که دستگاه شما می‌تواند چقدر وات صدا را در چند خط خروجی دهد. توجه داشته باشید به طور کلی میکسر های پاور دار یک دستگاه مهم برای خوانندگان و دیجی ها هستند که با توجه به نوع شان و باندی که دارند در دو نوع اکتیو و پسیو انتخاب می شوند. به طوری که باید بدانید میکسر های پاور دار برای باند های پسیو و میکسر های معمولی برای باند های اکتیو مناسب هستند.

پاور میکسر

راهنمای خرید میکسر پاور دار

در هنگام خرید پاور میکسر یکی از مهمترین مواردی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که در حال حاضر در فروشگاه های مختلفی چون فروشگاه پارسیان تک خرید و فروش انواع مختلف این میکسر ها صورت می گیرد. در این جا انتخاب برند تولید کننده و کشور سازنده یکی از مهمترین مواردی است که در افراد باید به آن توجه داشته باشند زیرا برند تولید کننده مهمترین امری است که می ‌تواند کیفیت و کارایی لازم به محصول را نشان دهد. به طور کلی افرادی که از پاور میکسر ها اطلاعات چندانی ندارند باید متناسب با تولیدکنندگان و کشورهای سازنده این محصول را خریداری کنند اما دیگر افراد می توانند برای داشتن یک سیستم صوتی حرفه ای با اطلاعات فنی میکسر پیشرفته متناسب با آنچه که می‌خواهند این محصول را خریداری نمایند. در اینجا شما اگر در خصوص این محصول اطلاعات کافی ندارید می توانید از مشاوران فروش پارسیان تک اطلاعات کافی به دست آورید. در خصوص قیمت این دستگاه ها نیز باید توجه داشته باشید که در حال حاضر انواع مختلفی از آن در بازار موجود بوده که طبیعتا هر کدام از آنها با قیمت ‌های خاصی به فروش می رسد.

پاور میکسر

کاربرد پاور میکسر

و اما نکته بسیار مهم که در خصوص پاور میکسر که باید به آن توجه داشته باشید، کارایی و کاربرد این وسیله می باشد. به طور کلی می توان گفت میکسر که یک کلمه لاتین است به معنای ترکیب کننده می باشد پس هنگامی که این کلمه برای یک سیستم صوتی مورد استفاده قرار می گیرد به منظور میکی کردن صداها است. کارکرد و نقشی میکسر ها در سیستم های صوتی ترکیب کردن صدای متفاوت با یکدیگر بوده به طوری که پاور میکسر می تواند با استفاده از آمپلی فایر اقدام به میکس، افزایش و کاهش توان صدا به صورت همزمان کند. از این دستگاه ها در مکان های مختلفی چون سخنرانی ‌ها، استودیو ضبط صدا، اجرای زنده مثل کنسرت ها و فیلم تلویزیون استفاده می شود. اگرچه امکان میکس صدا با برنامه هایی وجود دارد اما بسیاری از نوازندگان و صاحبان استودیو کار با میکسر ها و به خصوص میکسر های پاوردار را ترجیح می‌دهند.

پاور میکسر

انواع مختلف میکسر های پاور دار

علاوه بر آنچه بیان شد باید بدانید که میکسر های پاور دار دارای انواع مختلفی هستند که در این بین یکی از انواع دستگاه ها پاور میکسر پیچینگ است. این پاورها ظاهری شبیه به دی وی دی پلیر داشته و به صورت همزمان کار میکس و پاور را برای بلندگو های پیچینگ انجام می دهند. همچنین باید بدانید این دستگاه از میکروفون نیز پشتیبانی کرده و می توان با استفاده از آن صدای میکروفون ها را کنترل کرد. پخش فلش مموری و قابلیت پخش رادیو از دیگر مزیت های این دستگاه است. میکسر های پاور دار صندوق دیگر نوع دستگاه ها بوده که معمولاً از آن برای مجالسی چون عزاداری، تجهیز کردن نمازخانه ها و غیره استفاده می شود زیرا این میکسر ها باید به بلندگو های بزرگی متصل شود. توجه داشته باشید نوع صندوقی توان بیشتری نسبت به میکسر های پیچینگ داشته و همچنین باید بدانید این دسته از انواع دستگاه به فناوری بلوتوث مجهز بوده و همچنین تمامی قابلیت های میکسر های پاور دار پیچینگ را نیز دارد. آخرین دسته از انواع محصول، میکسر پاور دار تخت بوده که علاوه بر داشتن تمامی ویژگیهای دو نوع دیگر قابلیت اتصال ۱۰ میکروفون و حتی بیشتر را داشته و همچنین قابلیت ضبط صدای خروجی را دارد.

 

 

 

 

 

 

 

0/5 (0 نظر)