به طور کلی باید بدانید مدل ‌های میکسر صوت و صدا بسیار گسترده می باشند، زیرا کاربردهای متنوعی دارند که برای هر کدام از این کاربرد ها باید نوع خاصی از آن خریداری شود. در این بین پارسیان تک یکی از ارائه کننده های بزرگ انواع مختلف این میکسر ها می باشد. جهت آشنایی بیشتر با انواع مختلف این دستگاه بهتر است در ادامه با ما همراه باشید.

میکسر صدا چیست؟

یکی از پرکاربردترین دستگاه های الکترونیکی، میکسر های صدا می باشند که برای ترکیب و منظم کردن و سیگنالهای صوتی به کار می رود. این دستگاه ها دارای انواع مختلف بوده مهمترین کاربردی که دارند در سالن‌ های کنفرانس، سالن های همایش، کنسرت ها و غیره می باشد. به طور کلی باید بدانید این میکسر ها که صدا را با هم ترکیب می ‌کند به شنونده این امکان را می دهند تا صدا را با حالت زیباتری شنیده و در نتیجه از آن لذت ببرند. مدل های میکسر صوت و صدا در دسته های مختلفی چون میکسر آنالوگ، میکسر دیجیتال، میکسر نرم افزاری، میکسر دی جی و پاور میکسر قرار میگیرد.

میکسر صوت و صدا

مدل های میکسر صوت و صدای آنالوگ

یکی از مدل های میکسر صوت و صدا، میکسر صدای آنالوگ بوده که بسیاری از کاربران که از آن می ‌کنند اذعان دارند که کاربرد این نوع میکسر ها آسانتر از نوع دیجیتالی محصول است. این امر موجب شده است که حتی با پیشرفت تکنولوژی و ارائه انواع میکسر های دیجیتال بازهم دستگاه های صدای آنالوگ محبوبیت و جایگاه خود را حفظ کنند. توجه داشته باشید که علاوه بر سهولت استفاده میکسر های آنالوگ، هزینه پایینی داشته که البته باید بداتید این نوع دستگاه نسبت به دیگر انواع میکسر ها مسیر ورودی و خروجی ثابتی داشته که در نتیجه انتخاب شما جهت تغییر و پردازش صدا را محدود می کند. با این حال نکته مهم دیگر این بوده که مدل های میکسر صوت و صدای آنالوگ اگر حرفه ای باشند ابعاد بزرگ و قیمت بالاتری خواهند داشت که در نتیجه حمل و نگهداری آن نسبت به میکسر های دیجیتال هزینه های بیشتری برای شما به همراه دارد. از جمله انواع میکسر های آنالوگ می ‌توان به میکسر دایناکورد، میکسر هیل آدیو، میکسر ساند کرافت، میکسر وارفیدل …اشاره کرد.

میکسر صوت و صدا

انواع میکسر صدای دیجیتال

از دیگر مدل های میکسر صوت و صدا می توان به میکسر های دیجیتالی اشاره کرد که باید بدانید این نوع میکسر ها تغییرات ناگهانی در هدایت سیگنال ایجاد کردند به طوری که دارای امکانات مختلفی هستند و با افکت های شگفت انگیز عملکرد خوبی را به وجود آورده اند. استفاده از میکسر های صدای دیجیتال آسان بوده به طوری که افراد حتی با کمترین استعداد می توانند از این دستگاه استفاده کنند و یادگیری تنظیمات آن بسیار آسان می باشد. در این بین باید بدانید یکی از مهمترین مشخصه های این مدل های میکسر صوت و صدا در برابر نوع آنالوگ آن توانایی ذخیره کردن و فراخوانی مجدد یک میکس است. به طوری که قبلاً کاربران جهت ذخیره میکس های خود از حافظه های جانبی نظیر usb استفاده می ‌کردند اما در حال حاضر به راحتی می توان آن ها را بر روی همین دستگاه ضبط نمود. از جمله انواع میکسر های دیجیتال می به میکسر دیجیتال پری سونیوس، میکسر مایداس، میکسر دیجیتال یاماها، میکسر دیجیتال ساندکرافت، میکسر دیجیتال الن اند هیت و .. اشاره نمود.

میکسر صوت و صدا

مدل های میکسر صوت و صدای نرم افزاری

و اما دسته ای دیگر از انواع میکسر ها، میکسرهای نرم افزاری بوده که این سری از دستگاه ها دارای یک بخش سخت افزار می باشد. اما دلیل اینکه به این دستگاه میکسر صدای نرم‌ افزاری گفته می ‌شود این بوده که کاربران عملاً با قسمت سخت افزاری آن سروکار ندارند بلکه همه تنظیمات آن روی قسمت نرم افزاری انجام داده می شود. به طور کلی باید بدانید این نوع دستگاه به صورتی بوده که هر کدام از آنها نرم افزار منحصر به فرد خود را داشته و این امر نقطه رقابت کمپانی های مختلف می باشد. با وجود این هنگامی که اقدام به خرید این مدل های میکسر صوت و صدا کنید می توانید یک لپ تاپ مناسب نیز تهیه کرده و بدون هزینه های بالا  و نیاز به فضای بزرگ، به استانداردهای میکسر های آنالوگ و دیجیتال برسید.امروزه نرم افزارها و اپلیکیشن های متنوعی جهت ترکیب کردن و میکس صدا موجود بوده که این قابلیت را به شما می دهد تا به راحتی بر روی تبلت یا تلفن هوشمند ترکیب صدا های اولیه را انجام دهید.

میکسر صوت و صدا

پاور میکسر های صدا از دیگر مدل های میکسر صوت و صدا

پاور میکسر های صدا از دیگر مدل های میکسر صوت و صدا بوده که اگر به دنبال خرید دستگاهی برای اجرای زنده هستید و اسپیکر مانیتور اصلی شما به آمپلی فایر مجهز نمی باشد انتخاب این نوع میکسر مناسب خواهد بود. بع طور کلی باید بدانید پاور میکسر ها که همان میکسر های پاور دار هستند نیاز به راه اندازی آمپلی فایر جداگانه نداشته بلکه در تنظیمات آن طیف گسترده‌ ای از این موارد وجود دارد. میکسر های پاور دار به گونه‌ ای بوده که می‌ تواند در شرایط ساده یا پیچیده خروجی صدا را مدیریت کرده و از این لحاظ توانمندی و قابلیت های زیادی دارد. توجه داشته باشید هنگامی که قصد خرید پاور میکسر داشتید باید به توان مورد نیاز انغ و و تعداد ورودی و خروجی روی میکسر توجه کنید تا بتوانید بهترین نوع آن را خریداری نمایید.

میکسر صوت و صدا

میکسر صدای دی جی از دیگر مدل های میکسر صوت و صدا

 آخرین دسته از انواع میکسر های صوت و صدا، دستگاه صدای دی جی بوده که قابلیت پخش چندگانه و پخش سی دی ها را به وجود آورده است. دی جی ها طبیعتاً به مجموعه منحصر به فرد نیاز دارند تا بتوانند موسیقی را به صورت یکپارچه تولید کرده و به صورت گوش نواز آن را پخش کنند. با این حال میکسرهای صدای دی جی به صورت خاصی پیکربندی شده اند و با وجود قابلیت هایی که دارند انتظار دیجی ها را جهت ورودی های مناسب و ادغام کردن صداهای مختلف براورده میکنند. طبیعتا بهترین محل استفاده از این نوع میکسر در تالارها و سالن های بزرگ بوده که نیاز به کیفیت موسیقی می باشد. توجه داشته باشید این مدل های میکسر صوت و صدا که در پارسیان تک نیز موجود هستند با وجود کارایی های مختلفی که دارند و بر اساس قابلیت های شان از قیمت های متفاوتی برخوردار هستند که ساده ترین و ارزان ترین نوع آن دارای دو یا سه ورودی و خروجی می باشد.

0/5 (0 نظر)