مدل های میکسر صوت و صدا سیگنال های صوتی را ترکیب و پردازش می کنند و آن را به محل مورد نظر ارسال می نمایند. این مدل ها تفاوت ها و ویژگی هایی دارند که با توجه به کاربری که دارند قابل انتخاب هستند. در این مقاله نیز به بررسی تفاوت ها و ویژگی های مدل های میکسر صوت و صدا خواهیم پرداخت تا هر چه بیشتر با انواع آن آشنا شوید و انتخاب راحت تری داشته باشید.

مدل های میکسر صوت و صدا

در یک اجرای زنده کیفیت میکس تاثیر زیادی بر موفقیت یا شکست دارد، از این رو باید میکسر مناسبی برای کار خود خریداری نمایید. مدل های میکسر صوت و صدا شامل میکسرهای آنالوگ، میکسرهای دیجیتال، پاور میکسر و لاین میکسر می باشد که هر کدام خصوصیت و کاربری متفاوتی دارند و در اندازه ها و قیمت های متفاوتی هستند.

مدل های میکسر صوت و صدا

معرفی مدل میکسر آنالوگ

یکی از انواع مدل های میکسر صوت و صدا نوع آنالوگ است که برای مواقعی که می خواهید اجرای خود را میکس کنید و یا قصد دارید سالن خود را با میکسر صدای با کیفیتی تجهیز کنید که راه اندازی راحتی نیز داشته باشد، مناسب است. میکسرهای آنالوگ در انواع مختلفی چون یونیت های کوچک و یا کنسول های حرفه ای تولید شده اند. میکسرهای آنالوگ برای ایجاد تعداد بالای کانال در گروه موسیقی بزرگ مناسب است و با خرید آن از حمل تجهیزات سخت افزاری جلوگیری خواهد شد. میکسرهایی که افکت و پردازنده سیگنال در آن قرار گرفته باشد وجود دارد. اگر قصد دارید سیستم لایو بسازید یا به تجهیزات خود مرکز فرماندهی اضافه کنید این میکسر مناسب است که دارای ورودی ها و ویژگی ها مختلفی می باشد.

مدل های میکسر صوت و صدا

معرفی مدل میکسر دیجیتال

این میکسرها علاوه بر اینکه موجب القای حس میکس با یونیت آنالوگ می شوند و دارای همان کنترل ها و اسلایدرها هستند، قابلیت های دیگری نیز دارند. با این میکسر چندین گروه موسیقی مختلف را در یک شب می توانید میکس کنید و در عین نبود فضای کافی برای میکسرهای بزرگ کانال های زیادی برای شما ایجاد می کند. با این میکسرها چندین میکس را می توانید به راحتی انجام دهید و ذخیره کنید. با این روش هر گروه دارای میکس آماده خود است و تنها کافی است دکمه ای را برای لود آن فشار دهید. با میکسرهای دیجیتال کانال های بسیاری را به شکل یک میکسر کوچک خواهید داشت و حتی قادر خواهید بود به گسترش  کانال ها و کانکشن های آن از طریق اضافه کردن استیج باکس های دیجیتال بپردازید. انعطاف پذیری زیادی در این میکسر در اجرای زنده وجود دارد که دلیل آن داشتن کابل Ethernet  به جای چندین کابل مجزا است. با این میکسرها قادر به ضبط اجراها نیز خواهید بود. برای این کار باید فلش، کارت حافظه و یا لب تاب را به میکسر متصل کنید.

مدل های میکسر صوت و صدا

معرفی مدل پاور میکسر

تمام احتیاجات شما در قالب یک یونیت به وسیله پاور میکسر ارائه خواهد شد که انرژی مورد نیاز اسپیکر را نیز شامل می شود. پاور میکسر موجب می شود برای اجراهای خود تنها به یک میکسر و اسپیکر احتیاج داشته باشید. این میکسر انواعی دارد که شامل میکسرهای فوق العاده پرتابل و یونیت های حرفه ای و کامل است.

مدل های میکسر صوت و صدا

معرفی مدل لاین میکسر

استفاده از لاین میکسر برای سالن هایی که ضمن ساز و وکال مایل به استفاده از سورس های صوتی line-level هستند مناسب می باشد. استفاده از این میکسر راحت است  و می توان گفت تنها از یک دکمه چرخشی ولوم استفاده می شود. دارای انواعی چون یونیت های کم حجم و یا میکسرهای رک مونت است که چندین کانال دارد. این میکسرها موجب آزاد سازی کانال ها و پری آمپ های میکسر اصلی می شوند. از آنجا که لاین میکسر چندین ورودی و خروجی دارد و می تواند سیگنال را منشعب کند، این امکان را برای شما فراهم می کند که سورس های صوتی را به مکان های مختلف ارسال کنید.

تفاوت ها و ویژگی های مدل های میکسر صوت و صدا

یکی از تفاوت ها و ویژگی های مدل های میکسر صوت و صدا سهولت استفاده و قیمت آنها است. میکسرهای آنالوگ نسبت به دیجیتال هزینه پایین تر و استفاده راحت تری دارند. همچنین میکسرهای آنالوگ بصری تر از نوع دیجیتال است. تفاوت دیگر در مدل های میکسر صوت و صدا اندازه آنها است. در نوع آنالوگ اندازه بسیار بزرگتر از نوع دیجیتال است که برای استفاده در استودیوهای شلوغ نوعی نقطه ضعف به شمار می آید. تفاوت دیگر در مدل های میکسر صوت و صدا اتصال سیگنال ها و روت کردن سخت افزار است که در نوع آنالوگ راحت تر می باشد و  با یک نگاه همه چیز قابل فهمیدن است. در نوع دیجیتال اینگونه نیست و عملکردها به شکل نشانگرهای مختلفی در صفحه نمایش می باشند. از جمله ویژگی های مشترک مدل های میکسر صوت و صدا در دو نوع دیجیتال و آنالوگ این است که انتقال صدا با کیفیت بالایی در هر دو صورت می گیرد. میکسرهای دیجیتال برای ایجاد تغییرات لحظه ای در روت مناسب هستند و دارای دینامیک های منعطفی می باشند و با استفاده از آنها به مجموعه ای از امکانات لازم برای افکت گذاری دسترسی خواهید داشت.

 در نوع دیجیتال تنها با فشردن یک دکمه قادر به اعمال اتصالات و افکت های از پیش برنامه ریزی شده خواهیم بود که در نوع آنالوگ امکان پذبر نیست. در برخی از انواع میکسرهای دیجیتال سازگاری با پلاگین های نرم افزاری وجود دارد که موجب تقویت شکل دهی به صدا می شود. کنترل کامل بر فیدبک از جمله مزایای میکسر دیجیتال است که سبب می شود صداهای جیغ مانند شنیده نشود. امکان قطع از دیگر مزایای آن است که موجب قطع خودکار سیگنال های عبوری کم یا بدون سیگنال خواهد شد. میکسرهای دیجیتال قادر به ذخیره و یادآوری تنظیمات قبلی هستند و برای این کار از درایوهای فلش  USB و یا حافظه داخلی استفاده می کنند. با این خصوصیت قادر خواهیم بود تنظیمات ذخیره شده را در محلی ثابت اعمال کنیم. اگر بخواهیم به ضبط صدا در محلی جدید بپردازیم از رکورد تنظیمات ذخیره شده در مکانی دیگر می توانیم استفاده کنیم  که موجب صرفه جویی در زمان انجام ساندچک خواهد شد. برخی از انواع دیجیتال نیز به وسیله لب تاب قابل برنامه ریزی هستند و اینگونه برای اجرای زنده تنظیمات جزئی صدا کافی خواهد بود. انواع پیشرفته آن نیز فیدرهای موتوردار دارند که قادر به پاسخ دادن به تنظیمات ذخیره شده هستند.

مدل های میکسر صوت و صدا
0/5 (0 نظر)