میکسر حرفه ای سیستم صوت که آن را به اسم اکو هم می شناسند سیگنال های صوتی را ترکیب و پردازش می کند و در نهایت آن را به محل مورد نیاز ارسال می نماید. در این مقاله نیز به بررسی اطلاعاتی درباره میکسر حرفه ای سیستم صوت و کارایی آن خواهیم پرداخت تا هر چه بیشتر با این سیستم آشنا شوید.

میکسر حرفه ای سیستم صوت

میکسر حرفه ای سیستم صدا و صوت در 4 مکان کاربرد دارد. اجرای زنده، پخش سخنرانی، استودیوی ضبط، فیلم و تلویزیون از جمله مکان های استفاده کننده از آن هستند. میکسر حرفه ای سیستم صوت دارای انواعی است که هر یک خصوصیت و کاربردهای خاص خود را دارند و با توجه به کاربری از جانب مشتری انتخاب می شوند. میکسر آنالوگ، میکسر دیجیتال، میکسرهای نرم افزاری، پاور میکسر، میکسرهای DJ و میکسر استودیویی از انواع آن هستند. گاهی برخی میکسرها هم برای ضبط صدا و هم اجرای زنده کاربرد دارند و قابل تمیز نیستند. سایت پارسیان تک با ارائه انواع میکسر حرفه ای سیستم صدا و صوت و ذکر مشخصات و قیمت آنها به مخاطبان کمک کرده است تا انتخاب راحت تری داشته باشند. در صورت نیاز به راهنمایی در زمینه خرید میکسر حرفه ای سیستم صوت و خصوصیات آنها با شماره تماس های موجود در سایت تماس برقرار کنید و مشاوره های لازم را از تیم زبده این مجموعه دریافت کنید.

میکسر حرفه ای سیستم صوت

کارایی میکسر حرفه ای سیستم صوت

برای ضبط صدا، پخش زنده و یا هر دو به میکسر حرفه ای سیستم صوت  نیاز خواهید داشت. اگر از میکسر برای ضبط صدا می خواهید استفاده کنید به کیفیت پری آمپ میکروفون و همچنین قابلیت اتصال پردازنده های خارجی به میکسر دقت کنید. اگر میکسر حرفه ای سیستم صوت را برای پخش زنده می خواهید باید اطمینان حاصل کنید که با سیستم صوتی مورد استفاده سازگاری دارد و دقت کنید که این میکسر قابلیت پردازش لازم برای کل گروه موسیقی تان را دارد یا خیر. کارایی میکسر حرفه ای سیستم صوت به جنس بدنه آن نیز ربط دارد زیرا در صورت نداشتن جنس مقاوم در وضعیت آب و هوایی مختلف  یا سفرهای طولانی قابل استفاده خواهند بود.

اهمیت میکسر حرفه ای سیستم صوت 

موفقیت یا شکست در اجرای زنده به کیفیت میکس مرتبط است، از این رو استفاده از یک میکسر حرفه ای سیستم صدا و صوت ضروری خواهد بود. برای میکس اجرای خود، تجهیز سالن به میکسر با کیفیت، میکس چندین گروه موسیقی مختلف در یک شب، استفاده از ترک های پس زمینه در اجرا و … نیاز به میکسر حرفه ای سیستم صوت خواهید داشت .

میکسر حرفه ای سیستم صوت

کارایی پاور میکسر 

در صورتی که بلندگوهای اصلی و مانیتورتان در اجرای زنده از نوع پسیو هستند استفاده از پاور میکسر مناسب خواهد بود زیرا با این میکسر دیگر به نصب آمپلی فایر جداگانه نیاز نخواهید داشت. اندازه و تنظیمات مختلفی از پاور میکسر موجود است که می تواند جوابگوی همه نیازها باشد از یک گیتاریست تک خوان گرفته تا یک گروه موسیقی کامل. با پاور میکسر تمام امکانات میکسرهای معمولی را خواهید داشت و فرآیند افکت گذاری، اکولایزر و … در اختیارتان قرار خواهد گرفت. در هنگام خرید میکسر تعداد ورودی و خروجی های مورد نیاز و قدرت لازم جهت راه اندازی مانیتورهای صحنه و بلندگوهای اصلی را در نظر داشته باشید.

میکسر حرفه ای سیستم صوت

کارایی میکسر های آنالوگ

در ابتدا زمانی که برای ضبط صدا اقدام شد و از سیستم های PA استفاده می شد میکسرهای آنالوگ تولید شدند و در دهه های بعد میکسرهای دیجیتال پا به عرصه گذاشتند. قابلیت های این میکسرها همزمان با امکان خرید کردنشان افزایش یافته است. در اوایل قرن بیستم بود که میکس صدا با نرم افزار انجام شد و کامپیوتر ها قدرت بیشتری پیدا کردند و توسعه سخت افزارهای آن رخ داد. میکسر حرفه ای سیستم صوت از نوع آنالوگ هزینه عمومی پایین تری دارد و استفاده از آن نیز راحت تر است از این رو هنوز هم در بین عده ای پرطرفدارتر است. کار با میکسر حرفه ای سیستم صوت آنالوگ بصری تر از نوع دیجیتال است زیرا کنترل فعالیت هایش با استفاده از فیدرها، ناب های فیزیکی و سوئیچ ها می باشد. از آن جا از نظر فیزیکی اندازه بزرگی دارند برای استیج هایی که فضای کمی دارند و یا استودیوهای شلوغ خانگی مناسب نیستند. میکسر آنالوگ صدا را با کیفیت بالایی انتقال می دهد و اتصال سیگنال و همچنین روت کردن سخت افزار در آن ساده تر است. قسمت های مختلف این میکسر قابل دیدن است از این رو تنها با یک نگاه می توان از کار آن سر درآورد. در نوع دیجیتال این گونه نیست و آن ها دارای نشانگرهایی روی صفحه هستند.

میکسر حرفه ای سیستم صوت

کارایی میکسرهای دیجیتال

میکسر حرفه ای سیستم صوت آنالوگ و دیجیتال از نظر کیفیت و طراحی مدارهای الکترونیکی به خصوص پری آمپ میکروفون و مبدل آنالوگ به دیجیتال تاثیر زیادی در کیفیت صدا دارند. اگر می خواهید در روت تغییرات لحظه ای اعمال کنید و از دینامیک های فراگیر و منعطف استفاده کنید و به امکانات مربوط به افکت گذاری دسترسی داشته باشید میکسرهای دیجیتال مناسب هستند. در این میکسر با لمس دکمه قادر به اعمال اتصالات و افکت هایی هستید که از قبل برنامه ریزی شده اند، این مورد در میکسرهای آنالوگ امکان پذیر نیست. میکسر حرفه ای سیستم صوت دیجیتال سازگار با پلاگین های نرم افزاری اند و موجب تقویت بیش از بیش شکل دهی به صدا می شوند. با میکسر دیجیتال کنترل کاملی بر فیدبک خواهید داشت و صدای سوت مانند و یا جیغ شنیده نخواهد شد.

کارایی مهم این میکس امکان قطع آن است که موجب قطع شدن سیگنال های عبوری کم و یا بدون سیگنال به شکلی خودکار خواهد شد.  کارایی دیگر این میکسر ذخیره کردن و یادآوری تنظیمات قبلی است که بسیار مهم است و برای این منظور از حافظه داخلی و یا درایوهای فلش یو اس بی استفاده می کند. با این خصوصیت اعمال کردن تنظیماتی که ذخیره شده اند در یک محل ثابت ساده تر خواهد شد و برای این که در محلی جدید به ضبط صدا بپردازید از رکورد تنظیمات ذخیره شده در محلی دیگر می توانید استفاده کنید که صرفه جویی در هنگام انجام ساندجک را موجب می شود. دیگر کارایی این میکسر این است که از طریق لب تاب قابل برنامه ریزی است و بدین ترتیب در زمان اجرای برنامه زنده تنها کاری که لازم است انجام دهید تنظیمات جزئی صدا خواهد بود. نوع حرفه ای این میکسرها فیدرهای موتوردار دارند که قابلیت پاسخ دادن به تنظیمات ذخیره شده را دارد.

میکسر حرفه ای سیستم صوت
0/5 (0 نظر)